Google analytics beantwoord de volgende vragen:

Wie

Google Analytics geeft je antwoord op heel veel vragen. Zo ook op de vraag: Wie kwam er op mijn website? Man? Vrouw? Leeftijd? interesses? e.t.c. Google Analytics is onmisbaar als je je website of campagne wilt afstemmen op je bezoekers. Het is hierbij van groot belang dat Google Analytics op de juiste manier geïmplementeerd wordt zodat u ook daadwerkelijk iets heeft aan de gegevens die u via Google Analytics verzameld. Wilt u er zeker van zijn dat Google Analytics goed geïmplementeerd wordt?vraag meer informatie aan

Wat

Wat doen de bezoekers op uw website? Google analytics geeft u antwoord op deze vraag. Welke pagina's worden goed bekeken. Het is hierbij van groot belang dat Google Analytics op de juiste manier geïmplementeerd wordt zodat u ook daadwerkelijk iets heeft aan de gegevens die u via Google Analytics verzameld. Wilt u er zeker van zijn dat Google Analytics goed geïmplementeerd wordt en dat u exact weet wat uw bezoekers op uw website bekijken zodat u uw strategie daarop kan afstemmen?vraag meer informatie aan

Waar

Google Analytics geeft u anwoord op de vraag waar u bezoekers vandaan komen. In welk land of welke stad wonen u bezoekers? Welke taal spreken uw bezoekers? Informatie die onmisbaar is als u uw website of campagne op uw bezoekers wilt afstemmen. Het is van groot belang dat Google Analytics op de juiste manier geïmplementeerd wordt zodat u ook daadwerkelijk iets heeft aan de gegevens die u via Analytics verzameld. Wilt u er zeker van zijn dat Google Analytics goed geïmplementeerd wordt?vraag meer informatie aan.

Wanneer

Wanneer waren uw bezoekers op de website? Wat is het drukste moment van de dag? Allemaal vragen waar Google Analytics het antwoord op geeft en met die informatie kunt u uw campagne of uw website volledig afstemmen op uw bezoekers. Het is hierbij van groot belang dat Google Analytics op de juiste manier geïmplementeerd wordt zodat u ook daadwerkelijk iets heeft aan de gegevens die u via Google Analytics verzameld. Wilt u er zeker van zijn dat Google Analytics goed geïmplementeerd wordt?vraag meer informatie aan

Wat is Google Analytics?


Google Analytics is een gratis webanalyse oplossing van Google. Door Google Analytics te installeren kunt u het verkeer op uw website in kaart brengen – het aantal bezoekers, het aantal bekeken pagina’s, hun land van herkomst, etc. Daarnaast kunt u natuurlijk veel meer te weten komen via Google Analytics.

Het is hierbij van groot belang dat Google Analytics op de juiste manier geïmplementeerd wordt zodat u ook daadwerkelijk iets heeft aan de gegevens die u via Google Analytics verzameld. Wilt u er zeker van zijn dat Google Analytics goed geïmplementeerd wordt? Wij implementeren Google Analytics graag voor u waarbij u ook een handleiding van ons ontvangt zodat u zelf in staat bent om de resultaten van Google Analytics goed uit te lezen. Neem snel contact met ons op.

 

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Onze Diensten

Adwords

Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden

Als u besluit om een op maat gesneden Adwords campagne door 4BRO te laten opzetten en beheren krijgt u een persoonlijke campagnemanager die al jaren in het vak zit en Google Adwords Professional is. Iemand die dagelijks per e-mail en telefoon bereikbaar is. Bovendien bespaard u veel tijd en geld aangezien wij betaalbare prijzen hanteren. Vaak de helft minder dan andere bureaus. Lees snel verder over uw mogelijkheden.

Google Analytics

Meten is weten

Google Analytics is het instrument om uw statistieken te bekijken. Hoe lang blijven uw klanten op de website? welke pagina's bekijken ze? Op welke zoekterm zijn uw klanten binnen gekomen? 4BRO kan u helpen om de statistieken om te zetten naar een marketingstrategie.
meer informatie over Analytics

Seo Analyse

Ontdek waar uw website nog beter kan scoren

4BRO staat niet voor niets voor betere resultaten online. Door een uitbebreide SEO Analyse komt u er achter op welke punten uw website beter kan scoren in de zoekmachines.
Meer informatie omtrent Seo Analyse

Seo

Wij optimalizeren uw website

4BRO optimaliseert uw website voor de zoekmachines. Door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit)zorgen wij er voor dat er meer bezoekers naar u website komen.
Wat kan 4BRO voor uw SEO betekenen? lees snel verder

OVer 4BRO

Wie zijn wij? en wat kunnen wij voor u betekenen?

4BRO is een jong bedrijf met specifieke Online Marketing kennis. De afkorting 4BRO staat voor Better Results Online, waarmee wij altijd voor de beste online resultaten gaan. 4BRO heeft medewerkers in huis die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in deze nog vrij jonge Online Marketing markt en is door heel Nederland actief.

Lees snel verder wat 4BRO voor u kan betekenen

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie hebben over een Adwords campagne? Of meer informatie omtrent de SEO van uw website? Of heeft u andere vragen? Neemt u gerust contact met ons op!
Contact opnemen met 4BRO