De voordelen van een Adwords campagne

Adwords is Meetbaar

Integenstelling tot andere vormen van reclame kunt u zien op welke zoekwoorden uw klanten uw website bezoeken, op welke tijden en pagina's van de website. Door deze gegevens kunnen wij een perfect op maat gemaakte campagne voor u opzetten en optimaliseren

Wilt u zich geen zorgen maken om uw Adwords campagne? En wilt u uw kostbare tijd in andere zaken steken? 4BRO zorgt voor een duidelijke gestructureerde opzet van de Google Adwords campagne


vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Direct resultaat

Door te adverteren met Google Adwords boekt u direct resultaat en staat u direct bovenaan bij de zoekresultaten in Google. Dit is vele malen sneller dan via SEO dat enige tijd nodig heeft om zichtbaar te zijn in de resultaten.Met Adwords bent u dus direct te zien in de bovenste resultaten van de zoekmachine.

Wilt u weten hoe u snel resultaat kunt boeken? En hoe 4BRO er voor kan zorgen dat uw website te vinden is op de zoekwoorden die u wenst? Vraag vrijblijvend meer informatie aan

vraag vrijblijvende informatie aan

Voor ieder Budget

Vanaf ieder budget is het mogelijk om te adverteren met Google Adwords via 4BRO. Wij zetten de campagne voor u op en onderhouden de Adwords campagne voor u. U heeft hier dus geen omkijken meer aan en bespaart kostbare tijd en geld. Wilt u meer weten over onze diensten?
vraag een vrijblijvende offerte aan.

Maandelijkse Rapportage

Meten is weten, vandaar dat wij u maandelijks rapporteren omtrent de resultaten van uw Adwords campagne. Zo kunt u zien hoe uw advertenties presteren en zien op welke zoekwoorden u gevonden wordt en wat de kosten hiervan zijn, Uiteraard kunt u deze ook zelf 24/7 raadplegen.

Wilt u weten wat 4BRO voor u kan betekenen? En wilt u snel vindbaar zijn in Google? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom uw campagne bij ons onderbrengen!


Het is belangrijk om uw Google Adwords campagne in goede handen te brengen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw Google Adwords campagne en kunt u uw kostbare tijd in ander belangrijke zaken steken. 4BRO zorgt voor een duidelijke gestructureerde opzet van de Google Adwords campagne die in samenspraak met u opgezet zal worden. U heeft namelijk de meeste kennis van uw branche en doelgroep en wij hebben de kennis voor een succesvolle Adwords campagne. De idأ©ale formule lijkt ons? Uw persoonlijke campagnemanager onderhoudt uw campagne wekelijks en stelt u door middel van een maandelijkse rapportage op de hoogte van de behaalde resultaten. Natuurlijk kunt u ten alle tijden contact met uw campagnemanager opnemen om eventuele vragen te stellen en/of bepaalde wensen door te nemen.De belangrijkste voordelen om uw Google Adwords campagne bij 4BRO onder te brengen:

* Een op maat gesneden campagne
* Een persoonlijke campagnemanager die al jaren in het vak zit en Google Adwords Professional is
* Een persoonlijke campagnemanager die dagelijks per e-mail en telefoon bereikbaar is
* Controle op de posities van uw trefwoorden
* Controle op de kosten per klik
* Controle op de tekstadvertenties
* Inspelen op eventuele acties ( denk aan bijvoorbeeld Moederdag )
* Maandelijkse rapportage ( waarin u o.a. de gemiddelde kosten per klik en CTR ( doorclickratio ) terug kunt vinden
* Tijdsbesparing
* Betaalbare prijzen, vaak de helft van andere bureaus!


Wilt u ook adverteren op Google Adwords? 4BRO heeft voor u dé oplossing

U kunt met elke budget adverteren via ons. Dit is inclusief:
* Het opzetten en onderhouden van de Adwords campagne
* De bezoekerskosten voor Google Adwords
* Een maandelijkse rapportage van uw Adwords campagne. Wilt u meer weten over onze diensten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.


Onze Diensten

Adwords

Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden

Als u besluit om een op maat gesneden Adwords campagne door 4BRO te laten opzetten en beheren krijgt u een persoonlijke campagnemanager die al jaren in het vak zit en Google Adwords Professional is. Iemand die dagelijks per e-mail en telefoon bereikbaar is. Bovendien bespaard u veel tijd en geld aangezien wij betaalbare prijzen hanteren. Vaak de helft minder dan andere bureaus. Lees snel verder over uw mogelijkheden.

Google Analytics

Meten is weten

Google Analytics is het instrument om uw statistieken te bekijken. Hoe lang blijven uw klanten op de website? welke pagina's bekijken ze? Op welke zoekterm zijn uw klanten binnen gekomen? 4BRO kan u helpen om de statistieken om te zetten naar een marketingstrategie.
meer informatie over Analytics

Seo Analyse

Ontdek waar uw website nog beter kan scoren

4BRO staat niet voor niets voor betere resultaten online. Door een uitbebreide SEO Analyse komt u er achter op welke punten uw website beter kan scoren in de zoekmachines.
Meer informatie omtrent Seo Analyse

Seo

Wij optimalizeren uw website

4BRO optimaliseert uw website voor de zoekmachines. Door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit)zorgen wij er voor dat er meer bezoekers naar u website komen.
Wat kan 4BRO voor uw SEO betekenen? lees snel verder

OVer 4BRO

Wie zijn wij? en wat kunnen wij voor u betekenen?

4BRO is een jong bedrijf met specifieke Online Marketing kennis. De afkorting 4BRO staat voor Better Results Online, waarmee wij altijd voor de beste online resultaten gaan. 4BRO heeft medewerkers in huis die al meer dan 10 jaar ervaring hebben in deze nog vrij jonge Online Marketing markt en is door heel Nederland actief.

Lees snel verder wat 4BRO voor u kan betekenen

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie hebben over een Adwords campagne? Of meer informatie omtrent de SEO van uw website? Of heeft u andere vragen? Neemt u gerust contact met ons op!
Contact opnemen met 4BRO